Visdomens makt!

Bear-kortet föreslår att du har visdom inom dig som gör att du kan etablera din makt och använda den korrekt. För detta är det viktigt för dig att vara i en miljö där du är glad och fri. Så undersök din värld och om du behöver göra ändringar, be ärkeängeln Uriel att hjälpa dig. Han kommer att stärka ditt solar plexus chakra så att du känner dig trygg och stark.

Du kan behöva vara ensam medan du återvinner din visdom och ditt värde. Öppna ditt kroncentrum och låt ärkeängeln Jophiel hälla sitt kristall gula ljus genom dig och utvidga ditt hjärta så att du sprider fred och kärlek. ”

Att känna sin visdom sin andlighet är ingen självklarhet, det är något som kommer med åren och med livet som vi lever. Svåra situationer som vi går igenom ger oss styrka när vi löst de situationerna. Dödsfall, skilsmässor och ekonomisk utsatthet är något som de flesta människor blir berörda av.

Men att tillsammans med dem som söker oss agenter kunna nå lösningar på vardagliga problem blir våra erfarenheter och våra visdomar som vi bevarar.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt