Hello November!

Bilden kan innehålla: text där det står ”Hello November”

November handlar om att anpassa sig till mänsklighetens högre hjärta och sprida kärlek. I dessa turbulenta tider lindras oroliga känslor av kärlek. Förändring underlättas av kärlek. Övergången flyter lättare när du får stöd av kärlek. 

Ett viktigt datum denna månad är 11.11.2020. 11.11 handlar om att förbereda sig för en högre nivå, medan 22 hjälper dig att börja arbeta mot din vision och att bygga på en solid grund.

Detta är en enorm möjlighet att vara redo för de stora förändringarna i december. Anslut mig till ärkeängeln Chamuel och ladda ner koder för högre kärlek den 16 november denna månad.

Att öppna upp sig själv genom att meditera, tända ljus och bara vara i stillhet, läsa en bok och försvinna in i handlingen är saker vi kan göra för känna stillheten och den ro som sen följer, då har vi lättare att ge våra medmänniskor kärlek i alla dess former.

Kärlek kan vara en klapp på kinden, att röra vid människor känns alltid spontant och bra, säga till en närstående att du älskar honom eller henne, se kärleken som kommer mot dig från de som älskar dig.

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 välj https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]