Våren är äntligen på väg!

Påsken är nu över och vi väntar alla på våren!

Idag regnar det och snön åker iväg från hustaket, det är bra så det går fortare för snön att smälta. Jag har en stor tomt med många planteringar av jordgubbar och hallon. Barnbarnen planterar potatis och morötter och blommor. Förra året var ett hallon år vi plockade många vildhallon, de är godast eftersom de är så söta. Vi plockar också hjortron. Vi har två ekorrar som övervintrat i en fågelholk och många fåglar som vi matar. Rådjuren kommer på natten och äter av fågelfröna som ramlat ned på marken. Det har varit en svår vinter för rådjuren eftersom det har varit mycket snö, de slutade komma till fågelbordet för några månader sedan.

Många människor som ringer till mig Rebecca för en reading, mår inte alltid bra när våren kommer. Kanske för att våren innebär höga förväntningar över allt som ska planeras inför våren och sommaren. Semestrar ska planeras och barnen ska vara lediga vissa lov. Har man det inte bra i sina förhållanden eller en ny relation blev kanske inte som det var tänkt att den skulle bli, då blir det inte lätt att sätta sig ner och planera för det som kommer. Många människor känner sig ensamma i sina förhållanden och ensamma för att de inte har något förhållande.

Det jag som sierska försöker förmedla är insikten om att vi tyvärr inte kan påverka livet så mycket genom andra, utan vi måste ta tag i livet själva.

Funderar vi på att byta jobb, börja med att undersöka dina möjligheter via de lediga jobb som finns.

Vill du skilja dig, ta modet att prata med din partner om det går att nå fram till varandra, öppna upp hur du känner dig i relationen.

Träffar du en man som inte ringer så ofta, utan det är mest du själv som hör av dig, eftersom du är rädd för att han annars slutar att höra av sig. Sätt ner foten, be om ett möte och förklara att så här känns det för mig. Går det att förändra eller inte.

Om du känner dig nedstämd och inte har så mycket kontakt med andra människor, försök kontakta dina vänner igen och ta en promenad eller gör något som gör att du känner att livslusten kommer tillbaka.

Du får välja ett Änglakort innan vi avslutar samtalet. De korten består av deviser som kan stärka din dag! 

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca!