2020 är ett år för kreativitet och nöjen med Jupiter i stenbocken!

Under våren och sommaren befinner sig Venus i tvillingarna på grund av att planeten är retrograd mellan den 13 maj och 25 juni. Venus i tvillingarna påverkar normalt sett dig positivt i och med anseendet och ryktet förbättras. Andra halvåret markeras av Mars i väduren från den 28 juni fram till årets slut. Känslorna är starka och behöver hanteras och ytterligare två förmörkelser i skytten kommer att hjälpa dig med just den biten.

Ett nytt år ett nytt decennium, många förväntningar, många förväntningar blir uppfyllda men kanske inte alla som vi hade tänkt oss. Då gäller det att omge oss med positiva människor som vi kan lita på och få hjälp att se om vi har människor runt omkring oss som vi kanske måste välja bort för att få leva ett harmoniskt och lyckligt liv.

När jag beskriver din personlighet tar jag in dina energier och ger dig information om vad jag får in som händer runt omkring dig och vad som väntar på dig framåt i tiden.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på (0939-1147148 (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7 eller på http:// spålive.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din e-mail. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit sina omdömen och vi behöver kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!