Goda råd och uppmuntran!

Vi har ofta för vana att ge goda råd och uppmuntran till våra vänner, frågan är om vi själva följer råden vi ger och om de som får våra råd också följer dem. Det märker vi när vi har kontakt med dem, hur långt har de kommit med att lösa sina problem som de kanske har diskuterat länge med dig och andra.

Att hjälpa andra gör att vi mår bättre och även tänker över våra egna problem, de blir belysta i de diskussioner som vi har för att nå lösningar. Någon kanske ska byta jobb, skilja sig eller har fått en sjukdom som gör att de inte ser lösningarna.

Det som kan vara värt att tänka på är att inte ta på sig andras problem för då blir risken att våra vänners problem blir våra energitjyvar, så det är viktigt att ge råd men att lösningarna gärna kommer från dem som har problemen, där kan vi stötta och finnas när de behöver vårt stöd.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca