Högre dimensioner!

Möjligheten finns för oss alla på jorden just nu att bli upplysta och stiga i dimensionerna när det gäller andligheten. Ditt beslut att uppnå högre dimensioner kan bero på dina personliga avsikter för att nå målet och ditt intresse för kontakten med dina guider.

Möjligheterna för att nå informationen om de högre dimensionerna och för att nå målet att genomföra det är just nu unika och för hela planeten. Ärkeänglarna finns där när du vill kontakta dem och många av oss känner av änglarna och våra guider.

Andligheten och möjligheterna att prata med medium har blivit något som många människor tar tagit till sig under den tid som varit under pandemin som vi har fått leva med länge. Ensamheten har varit svår för många och många föreningar och andra verksamheter har fått vänta med sina träffar, en del har även fått avslutas.

Man nu i slutet av sommaren och i början av hösten som är på väg finns det en nyfikenhet och aktivitet hos många människor att starta upp igen. Byta jobb, kanske flytta och kärleken kommer åter in i människors liv igen.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca