Att älska våra djur!

I en diskussion med vänner där vi pratade om allt möjligt bland annat om olika typer av religioner fick jag veta att de djur som först inkarnerades var kor och anledningen till det var att de erbjöd oss människor sin mjölk. Det är en vanlig uppfattning i vissa religioner att även djur kan inkarneras.

Om man ska beskriva kor så är de lugna och stabila till skillnad mot tjurarna som har mer temperament. Korna ingick i familjerna och de togs om hand och behandlades bra bland annat för att vi fick deras mjölk och att de sedan slaktades och blev till föda.

Djuren har mycket att ge till oss människor, de finns på jorden tillsammans med oss för att hålla oss sällskap och för att ge oss mat. Det är dags för oss att behandla dem med respekt precis som vi gör med människor vi möter i livet.

Många djur behandlas tyvärr illa och utsätts för grymheter, de blir piskade och slagna och blir sjuka och vanvårdade.

Jag bor på en gård med två hästar, två hundar och en katt vi älskar att ta hand om.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad, är ett välkänt talesätt.

Har du som läser min blogg djur som du älskar så hör av dig till mig och berätta om dem, det skulle vara spännande.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek!

Rebecca

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]