Visa upp dig och börja lysa!

De berömda dörrarna till nya möjligheter och anslutningar kan också vara ganska lika. Det är svårt att hitta öppna dörrar och nya anslutningar när man gömmer sig. Nå ut, visa upp dig och börja lysa! Glansen kommer inifrån.

Oavsett hur man ser ut, eller låter som, vad som finns inom visas också på utsidan. Försök hitta en plats av kärlek inom dig och stå under det ljuset och vinka med handen för att låta andra veta … att du är redo.

Vi kan till och med skapa en dörr när det inte fanns någon! Ju mer vi läker, ju mer vi går in i vår kraft, desto mer kreativa blir vi och kan sluta skapa våra egna möjligheter. När du väntar på att andra ska känna igen dig och dina talanger, se till att du känner igen dem själv också.

När du tror på dig själv, dina projekt och dina idéer kommer du inte bara att presentera dem på ett mer kraftfullt sätt, utan ditt förtroende kommer att lysa upp i din aura också.

Även om människor inte medvetet kan se ditt energifält, svarar människor fortfarande på de energier du bär och strålar ut. I det här fallet kan din entusiasm och ditt självförtroende utlösa samma sak inom andra.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]