Intelligensen och förståndet!

Världens astrologer förutspådde att något stort, och troligen negativt, skulle hända under 2020. Detta kunde man se för flera år sen. Det rörde sig om en stor eklips i slutet av december 2019 som sammanföll med de stora bränderna som drabbade Australien. Sen kom ytterligare en eklips den 10 januari 2020.

Det råder ingen tvekan om att 2020 kommer att gå till historien som ett av de värsta åren på länge. Pandemin slog till och har drabbat hela världen, men vi ser också att polariseringen har ökat, vi har sett rasmotsättningar, konflikter, pågående krig och hot om krig – och samtidigt fortsätter klimatkrisen. Oavsett om man tror på astrologi eller inte så kan det därför kanske vara skönt att höra att det nu kommer att vända.

Det positiva startar redan den 21 december i år när vi har vintersolståndet och våra dagar börjar bli längre igen. Men samtidigt möts Saturnus och Jupiter i en så kallad konjunktion*, något som sker var 20:e år. I år är det extra märkvärdigt eftersom detta sker i ett helt nytt element – luft – för första gången på 200 år, något som inom astrologin kallas för luftmutationscykeln.

Ända sedan 1842 har vi befunnit oss i en jordcykel. Under denna tid har Moder Jord och hennes tillgångar skövlats hämningslöst. Den 21 december skiftar vi över till luft, när Saturnus och Jupiter möts i Vattumannen. Det kallas för den ”Stora Konjunktionen”.

Att den samtidigt startar luftmutationscykeln, som kommer att påverka de kommande 200 åren, gör detta mycket speciellt. Förhoppningen är att intelligensen, förståndet och lösningarna i luftelementet kommer att segra över materian, jordelementet.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]