Speciellt vintersolstånd!

Solstånd 21St december 5.45 – 18.45 BRITTISK TID Var beredd på enorma energiska skift på årets solstånd. Den kosmiska strömbrytaren aktiveras som om flera strålkastare slås på tillsammans för att ersätta det gamla belysningssystemet. Detta solstånd markerar en vändpunkt för världen. Det är upp till oss alla att sam skapa den nya värld som vi har förutsett så länge och nu är inom räckhåll.

Tibet  Denna portal håller energin för att ge dig styrka och beslutsamhet att komma åt dina talanger och uppnå dina mål. Det ger dig också en enorm boost av självförtroende och kraft som kommer att skapa en känsla av trygghet och lycka inom dig. Det öppnar möjligheter och potential för stora saker i ditt liv.

Stonehenge, Storbritannien Denna mäktiga portal tar fram din inre vetskap och djupaste visdom och hjälper dig att förändra och utvecklas till att vara den du verkligen kan vara. Inom det hålls hemligheter som gör det möjligt för er att växa ytterligare andligt, förutsatt att ni kan hålla ert hjärta öppet under förändringarna. Det medför högre upplysning.

Machu Picchu, Peru Denna portal tar fram din rena gudomliga essens, din förbindelse med ljuset från Allt Som Är. Detta gör att du kan leva till din fulla potential. Här möter du befälhavare Ashtar av den intergalaktiska flottan för att utöka din kosmiska kunskap, Mäster Marko, chefen för den intergalaktiska konfederationen och ärkeängeln Chamuel.

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]