Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag!

Dagens budskap är enkelt, men viktigt. Gör inte livet svårare än det behöver vara. Det är viktigt för oss att känna igen och acceptera när vi behöver hjälp. Vi begränsar oss inte att bara att be om hjälp till vårt andliga team utan vi kan också nå ut till människor som vi känner också, eller kanske till dem som har det som yrke att hjälpa människor, det hela beror på vilken typ av hjälp som behövs.

Om du befinner dig vid en punkt i ditt liv där du känner att du behöver stöd för att ta tag i alla hinder som kan vara i din väg och där du inte ser hur du ska komma förbi dina problem som kan vara att du är i en destruktiv relation, att du har problem på ditt jobb, att du behöver sluta på din arbetsplats och söka nytt arbete, att du har fysiska problem som du behöver hjälp med.

Den hjälp eller expertis du får behöver inte betyda att du själv blir maktlös, du kan fortfarande lita på dina egna vägledningar och acceptera det som passar ditt hjärta och är rätt för dig. Det råder inget tvivel om att du har den kraften, men ibland behöver du höra andra bekräfta vad du själv kommit fram till.

Att behöva hjälp är inte en indikation på svaghet (tvärtom). Låt inte rädslan för vad andra människor tänker på eller uppfattar, om du accepterar att du behöver hjälp med något. Du vet vem du är, och det är det enda som borde ha betydelse.

Det är dags att ta sig själv i kragen eller ge dig själv en spark i baken. Ju längre du väntar desto motigare kommer det att kännas. Varför inte göra det nu?

Välkommen att ringa till mig 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

Kommentera