Lär dig att lita på dina förmågor, stärk din självkänsla!

Dölj inte dig själv eller dina gåvor från världen. Dina gåvor, visdom och drömmar är mer kraftfulla än din rädsla, särskilt rädslan för avslag. Fokusera på dem som älskar och accepterar dig. Tänk på de människor som skulle dra nytta av din närvaro, av dina talanger och visdom.

Du behöver inte övertyga eller omvända människor. Allt du behöver göra är att träffa dem, låta ditt hjärta vägleda dig, och de rätta personerna kommer att börja ta kontakt med dig – de som resonerar och är på samma linje som du är och tar emot vad du har att erbjuda. För en del kan det ta längre tid än för andra, eftersom de ibland är alltför upptagna av sina egna tankar och känslor.

Be inte om ursäkt för att du är glad, ledsen, kämpar eller har lyckats. Ta till dig alla alla medel du har för att kunna fortsätt din resa att utveckla din personliga och andliga utveckling. Du har all rätt att vara en lyckligare, snällare och friskare version av dig själv. Vår utveckling, cykler och förändringar som vi genomgår är alla också en del av vem vi är. Passa på idag att hedra och fira vem du verkligen är och visa det genom dina ord, handlingar och tankar.

Du ska lära dig att lita på dina förmågor och när du har klarat uppgiften med bravur så kommer din självkänsla att stärkas!

Välkommen att ringa till mig 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

 

Kommentera