Din själs inkarnationer!

Din själ har samlat visdom över många inkarnationer. När vi utvecklar oss andligt börjar vi låsa upp själens dolda kunskap. Vi kanske inte medvetet kommer ihåg allt, men vi styrs fortfarande av det. De specifika andliga ämnen du känner dig guidade för att studera, färdigheter du vill utveckla och saker du ”kommer ihåg” medan du studerar är ett sätt att fortsätta vår själs resa på.

Vi behöver respektera andras expertis och kunskap, men vi behöver inte avfärda vår inre vägledning bara för att vi inte har de titlar eller kvalifikationer som andra har. Jämför dig inte med någon annan, eftersom du ännu inte har upptäckt vem du verkligen är på själsnivå.

Om du kommer ihåg ”minnen” som du inte har upplevt ännu under denna livstid, eller får en stark intuitiv vägledning om något, lyssna på det! Vi har ofta höga förväntningar och kommer ofta att lista ut alla möjliga möjligheter om vad vi observerar.

Intuition, å andra sidan, är subtil på ett fredligt sätt. Lita på din inre frid. Det är dags för dig att erkänna hur långt du har kommit andligt, istället för att bara tänka på allt du fortfarande vill behärska eller åstadkomma.

Det är en bra dag för meditation och andliga studier. Det du lär dig idag kommer att fortsätta att låsa upp vad din själ redan har upplevt under andra livstider. Desto mer anledning att inte rusa igenom dina andliga studier, men ta dig tid att reflektera och korrekt assimilera innan du går vidare till nästa ämne.

 

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

 

 

Kommentera