Bränn inte ljuset i båda ändarna!

Oavsett hur mycket vi är involverade i något eller njuter av ögonblicket behöver vi pauser däremellan för att vila och ladda. Att ta en paus i dina studier kan också ge dig tid och utrymme att tillgodogöra dig det du har studerat hittills. Dagens energi är en inbjudan till vila och avkoppling. Tvinga inte dig själv eller ta inte på dig mer än att du vet att du kan hantera uppgiften.

Det är ok att sakta ner och ta pauser – i vilken form du känner att du behöver idag. Det är sant att trots att vi inser behovet av vila kanske vi inte har möjlighet att göra det. Be änglarna hjälpa dig att få den lättnad och läkning du behöver. Du också nå ut till dina nära och kära, till dina vänner och kollegor för att de kan hjälpa dig att delegera ditt arbete eller andra uppgifter som du tagit på dig att utföra. Det  skapar utrymme för dig att få möjlighet att återhämta dig.

Du har gett mycket till andra ett tag och känner dig trött och sliten. Försök prioritera om ditt liv så du får en dag för dig själv då och då. Du kommer att känna dig gladare och mer positiv vilket kommer att gagna både dig själv och andra i din närhet.

Tänk på att inte bränna ljuset i båda ändarna. Var rädd om dig! Du har så mycket att ge till andra då du själv mår bra och är utvilad!

Välkommen att ringa till mig 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

 

Kommentera