Bearbeta dina känslor!

Låt inte glimtar av ditt tidigare liv skrämma dig utan var kärleksfull mot dig själv och ha tålamod. Det kan vara utmanande att se händelser som skett tidigare som vi gått igenom och bearbetat för att  nu befinna oss i den nuvarande versionen, där vi har blivit starkare och mer medvetna om oss själva.

När du börjar vänja dig vid ett nytt sätt att tänka och vara, kan det skrämma dig att se dessa tankar och handlingar från det förflutna. Om det är något du vill släppa, fokusera inte på det utan fira det faktum att du nu kan se vad som var ohälsosamt för dig och är villig att acceptera det.

Mata inte rädslan utan erkänn hur långt du kommit  och fokusera på resan framåt. Läkning är inte ett enda stopp utan en hel resa.

Allt man går igenom i livet är det någon mening med. Ju mer du kan bearbeta dina känslor desto friare kommer du att känna dig sen.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj sju https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt