Att ge upp det vi tror på!

Vi kan ge upp det vi tror på när saker inte går som vi planerade eller önskade (särskilt då). Ändå betyder det inte att din frustration, sorg eller otålighet behöver undertryckas. Prata med dina vänner, din familj och övriga som du har i ditt liv och släpp det sedan.

Släpp ditt behov av att kontrollera även när din energi dräneras eller hålls tillbaka och gör det mot ljuset och det gudomliga. Vem vet, allt kan komma tillbaka till dig på helt andra sätt som du inte ens kan förvänta dig.

Du ska lära dig att lita på dina förmågor och när du har klarat uppgiften med bravur så kommer din självkänsla att stärkas. Livet är som en virvlande dans – stanna upp ibland så inte dansen ger dig yrsel och huvudvärk!

Det är när vi är sårbara som vi behöver stöd och att bli peppade, det är vad jag gör när du kontaktar mig på någon av de linjer där jag finns som medium, tar in dig och känner av vad som händer runt omkring dig och tillsammans ser vi över vad som behöver förändras för att de positiva energierna ska finnas i ditt liv och diskutera hur de negativa energierna kan förändras.

Ibland behöver det inte bli så stora förändringar för att livet ska kännas lättare och du ska må bra där du befinner dig i livet, att få diskutera din relation eller den nya mannan du just har träffat. Förändringarna som uppstått på din arbetsplats och hur din ekonomi kan förändras.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj sju https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt