Årets björn- och älgjakt är över!

Vi är i slutet av september och på väg in i oktober. Årets björnjakt är över, en jägare i byn har skjutit de björnar som tilldelats jaktlaget. Jakten var nödvändig enligt en av jägarna som jag har pratat med då björnstammen har ökat i området i mellan Sverige där jag bor.

Älgjakten varade till förra veckan, många älgar har skjutits och fördelats i jaktlaget, vilket är bra för under vintrarna vandrar älgkorna med kalvar runt i byn och sover på olika ställen även intill gården där jag bor.

Skörden har bärgats på åkrarna som hör till fastigheten, 46 balar hö den här sommaren, dessutom torrhö eftersom det  har varit varmt och även kommit regn så det har fått växa till sig. Sommaren 2018 var det så varmt så det blev bara 10 balar hö, ingen bra sommar för bönderna och hästägarna.

Skolorna har börjat men det blev inte som det brukar vara, föräldrarna få inte besöka klassrummen och mor- och farföräldrar för inte gå in på skolgården. Äldreboendena har stängt för besök från anhöriga. Allt detta på grund av risken för spridning av corona.

Men många relationer påverkas och de samtal som kommer till mig som medium på de spålinjer där jag finns, får de här samtalen. Till höger på sidan under min presentation ser du vilka spålinjer du når mig på. Välj nr 7 https://www.xn--splive-jua.se/spadam/rebecca-7/

Då gäller det att lyssna och peppa de som inte mår bra, att se utvägar ur en relation och att inse att det inte går att förändra de människor vi har runt omkring oss som många kämpar med och tror på.

Det finns bara en person som du kan förändra och det är dig själv! Bara du vågar ta det första steget på vägen till ditt nya liv.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – andligt -medialt