Änglars viskningar!

Änglarna har många benämningar och några av dem är: Guds sändebud, ljusvarelser, guide eller vägvisare. Vad man än väljer för benämning så står de för egenskaper som: kärlek, empati, mirakel, vägledning, beskydd och en vän i mörkret. Många förnimmer deras närhet som en kärleksfull smekning eller någon som viskar sitt namn.

I svåra stunder pockar de på din uppmärksamhet för att påminna dig om vad som är viktigt i livet och hjälpa dig hitta tillbaka till din livsväg och livsuppgift, vi alla har en. Änglarnas budskap är deviser som stärker och uppmuntrar dem som söker deras visdomsord.

♦ Vila dig i änglarnas närvaro och tillåt dig själv att helas av närheten och energin, de vill dig allt gott.

♦ Lev ingen annans dröm än din egen.

♦ Vilka är dina personliga talanger och intressen? Nu är det dags att plocka fram och utnyttja dina resurser, du är behövd.

♦ Ge dig själv tid att bli barn på nytt och leka, låt ditt inre barn få fritt spelrum. Låt dig själv få ha kul och skoj utan omvärldens krav. Magi och mirakel kan då liksom för ett barn bli verkliga.

♦ Det du sänder ut till din omgivning kommer du att få tillbaka, därför ges rådet till dig att du koncentrerar dig på det goda i livet, handlingar utförda med och i kärlek, detta kommer att sprida sig som ringar på vatten och du kommer få mer av detta tillbaka. Rådet här är alltså att uppmärksamma vad det är för något du sänder ut till din omgivning så att du också får tillbaka det bästa möjliga. Kärlek och förståelse möts med kärlek och förståelse.

Kärlek och förståelse som möts med kärlek och förståelse är viktiga ord i dessa tider där många är i oönskade ensamheter.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *