Älska dig själv som du är och du ska se att andra också gör det!

Så många gånger i mitt liv ställde jag samma fråga, ”Varför.” Och när jag ställde frågorna till mig själv så visste jag samtidigt att jag inte fick de svar jag bad om, jag kunde inte se helheten varför händelser sker utanför min kontroll, men änglarna brukar ha svaren och eftersom jag bad om deras hjälp, behövde jag gå åt sidan och lita på svaren.

Även efter många år av sjukdomar och dödsfall och övriga händelser som sker mellan människor i livet, så har jag upplevt hur allt fungera bra till slut när tiden gått och livet har fått gå vidare. Men jag har fortfarande en känsla av rädsla när olika händelser sker och det blir tydligt att jag inte längre är föraren utan passageraren.

Även om jag älskar tillståndet att tillåta och ha ett villkorslöst förtroende för människor jag möter och som jag har omkring mig, måste jag ändå bli bättre på att släppa kontrollen – vilket ofta är en illusion i sig själv. Det gäller att inte låta sig oroas för det vi möter i relationer och på våra arbetsplatser. Att ge oss tid att ta promenader, gå på gym och besöka simhallen är ett bra sätt att bli av med negativa energier som tar för stor plats i vårt liv och släppa in avslappning och harmoni i vardagslivet igen.

Du kan tryggt fortsätta vara stark och kraftfull. Du kan konsten att vara en viljestark person på ett kärleksfullt sätt som främjar både andra och dig själv. Det kan vara bra att komma ihåg och intala oss själva när vi inte mår bra. Ibland har du tvekat och försökt dölja din egen inre styrka. Du har oroat dig för att andra inte ska tycka om dig eller lämna dig om du är dig själv. Men du ska veta att det bästa du kan göra är att vara dig själv. Älska dig själv som du är och du ska se att andra också gör det.

Är du i en situation som du känner att du behöver hjälp med idag så hör av dig till mig, jag arbetar som medium och har gjort det i många år och hjälpt människor som har kört fast i olika situationer. Det kan gälla relationer, arbeten, grannar eller andra händelser som sker i livet.

Välkommen att ringa till mig 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

Kommentera